Zo mooi wordt het Looierskwartier

24 mei '22

Nieuwsgierig hoe de appartementen in het Looierskwartier er ongeveer uit gaan zien? Wij hebben exterieurimpressies laten maken om jou een beter beeld te geven. En wat zijn ze mooi geworden!

20 appartementen in voorbereiding

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe het appartementengebouw in het Looierskwartier eruit komen te zien, hebben we exterieurimpressies laten maken. Deze impressies geven een goed beeld van hoe het gebouw eruit komt te zien.

De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Bekijk de impressies
image alt

Wat kun je komende tijd verwachten?

Ben jij na het zien van de exterieurimpressies nog enthousiaster geworden? Binnenkort komen er nog meer beelden die je ook een indruk van de binnenkant van de appartementen geven! Ook volgt er informatie over de individuele bouwnummers. Vergeet je niet aan te melden als belangstellende bij het woningtype van jouw voorkeur. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerst wanneer de verkoop start. Naar verwachting start de verkoop voor de zomer van 2022. 

Naar woningtypes

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een appartement in het Looierskwartier, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je voor jouw favoriete woningen inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in het Looierskwartier en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan.

Mijn Eigen Huis
Wat speelt er? Naar nieuwsoverzicht
Wonen in het Looierskwartier? Bekijk woningaanbod