Omgevingsvergunning Looierskwartier onherroepelijk!

20 september '22

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een appartement in Looierskwartier! De omgevingsvergunning van Looierskwartier is onherroepelijk geworden. Gemeente Gilze en Rijen heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van Looierskwartier! Hiermee is weer aan een opschortende voorwaarde, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, voldaan.

Opschortende voorwaarden

Op dit moment is er aan 2 van de 4 opschortende voorwaarden voldaan: de omgevingsvergunning is onherroepelijk en het verkooppercentage van 50% is behaald. De laatste twee opschortende voorwaarden, het perceel verkeert in bouwrijpe staat en is ter beschikking gesteld van de ondernemer en Woningborg heeft planacceptatie verstrekt, zijn nog niet vervuld. Zodra deze vervuld zijn, ontvangen alle kopers bericht dat de bouw van hun nieuwe woning definitief van start gaat.

image alt

Verkoopupdate

Inmiddels zijn er 11 woningen verkocht, staat er 1 tekenafspraak gepland en zijn 3 woningen onder optie. De overige 5 woningen zijn vrij. Is jouw droomwoning momenteel vrij? Vraag dan direct een optie aan via de website. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Naar woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod