Appartementen toegewezen

8 juli '22

Een spannende dag was het vandaag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing! Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de 20 appartementen in Looierskwartier heeft een bericht ontvangen. De uitslag is bekend!

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Reservelijst en beschikbaar aanbod

Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan sta je op de reservelijst. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan een van de reservekandidaten. Zijn er nog bouwnummers vrij dan zie je dat bij het woningaanbod. Heb je interesse? Vraag dan online een optie aan. Het is heel gemakkelijk en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod