Verkoopprocedure en makelaar

27 juni '22

Donderdag 30 juni start om 12.00u de verkoop van de 20 appartementen in Looierskwartier. Graag nemen wij jou alvast mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen.

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij 4 opeenvolgende criteria; aantal kandidaten per bouwnummer,  aanmeldduur in dagen, financiële check en tijdstip van aanmelden.

Meer over de toewijzing

Belangrijk om te weten voor je inschrijft

Bij de verkoop van de appartementen in Looierskwartier hebben we te maken met bijzondere voorwaarden waar je rekening mee moet houden als je jouw voorkeuren doorgeeft.

Recht van eerste koop
Voor enkele woningen is op basis van afspraken uit het voortraject (bijvoorbeeld bij de verwerving van de gronden) een recht van eerste koop bedongen. Dat betekent dat die betreffende woningen al direct verkocht kunnen worden en alleen beschikbaar komen voor de vrije verkoop indien er geen gebruik van het kooprecht zal worden gemaakt. Dit geldt voor de bouwnummers 13 en 14. Het is verstandig, als je voor één van deze woningen belangstelling hebt, ook nog andere bouwnummers als voorkeur op te geven om je kans op een woning te vergroten.

KIN Makelaars

Heb je een optie binnen Looierskwartier dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan. Voor Looierskwartier hebben we KIN Makelaars uit Rijen voor je klaarstaan. Heb je vragen over het aankooptraject of wil je een keer kennis maken? Bel of mail gerust. Het team van KIN Makelaars staat voor je klaar.

 

KIN Makelaars

Hoofdstraat 27
5121 JA, Rijen
0161 244 844
KIN makelaars Looierskwartier
  Financiële check
  Meer over online kopen