Appartement XL - direct beschikbaar

v.a. € 725.000 - € 945.000 v.o.n. Nog 1 beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Rijen komt het Looierskwartier, een appartementengebouw met 20 appartementen, waaronder 2 royale XL appartementen. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van 165 - 252 m2 en een riant dakterras van meer dan 100 m2. Een fantastische buitenruimte om je gasten te verwelkomen! Beide appartementen hebben de mogelijkheid om deze bijna volledig naar eigen wens in te delen. Wat een luxe! Bekijk de plattegrond voor de mogelijkheden.


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Nog 1 beschikbaar

Appartement XL - direct beschikbaar

v.a.
€ 725.000 - € 945.000
ca. 167 - 252 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Dakterras
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod