Nieuwbouw verrijkt Rijen

De stad lekker dichtbij, maar wel dorps wonen. Dat kan als je kiest voor Rijen. Rijen ligt precies tussen Breda en Tilburg en heeft nog een heel gemoedelijke dorpse sfeer. Midden in het centrum komt binnenkort een nieuw woongebouw met een supermarkt op de begane grond en daarboven 20 ruime appartementen. Een unieke kans als de combinatie van rust en reuring je aanspreekt en je de voorkeur geeft aan nieuwbouw.

Ambities gemeente Rijen waargemaakt

Het hart van Rijen ondergaat een opmerkelijke transformatie. Waar vroeger leerlooierijen zaten, kun je straks fantastisch wonen. De gemeente heeft hoge ambities ten aanzien van deze locatie. Al jaren! En die worden met de komst van, onder andere de nieuwbouw Looierskwartier, waargemaakt. Rond het Wilhelminaplein staan allemaal nieuwe woongebouwen met voorzieningen, winkels en daghoreca op de begane grond en daar komt ook het Looierskwartier met duurzame nieuwbouwappartementen.

Rijen heeft veel te bieden

Wie hier straks woont, geniet van al het goede dat Rijen en de mooie omgeving te bieden hebben. Wat een ruimte, wat een mooie bossen en hoe fijn dat je hier kunt golfen, tennissen, zwemmen, fietsen en eindeloos lang wandelen in de Leemputten en Boswachterij Dorst. Als je dan bedenkt dat de Loonse en Drunense Duinen ook maar op 20 minuten rijafstand liggen, zit je hier echt op de eerste rang.

Looierskwartier centrum Rijen
Tennisbaan Rijen
Winkelcentrum Rijen

Ook in Rijen wonen?

Misschien woon je al in Rijen of zou je er juist willen wonen? Klik dan hier om meer te weten te komen over de nieuwbouwontwikkeling aan de Stationsstraat, schuin tegenover het Wilhelminaplein. Het Looierskwartier is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook veel woongenot. Alles gelijkvloers, gasloos, energiezuinig en comfortabel. De nieuwbouwappartementen zijn minimaal 88 m2 groot en er zijn ook nog 2 geweldige penthouses.

Lees het nieuws Nieuwsberichten
Vragen? Neem direct contact op