Alles in de buurt van het Looierskwartier

De appartementen komen boven een supermarkt. Een snelle boodschap is dus zo gedaan. Maar ook voor andere winkels hoef je nooit ver. In het dorpscentrum vind je andere supermarkten, het Kruidvat, de Hema, een bakker, slager, groenteboer en veel meer.

Winkelen

Rijen is de grootste plaats van de gemeente Gilze en Rijen en daar zijn de voorzieningen ook naar. In winkelcentrum Laverije vind je alles wat je dagelijks nodig hebt, en meer. Want ook voor een lekker hapje eten, koffie met een vriendin of een nieuwe outfit kun je hier terecht. En wil je een middag echt uitgebreid shoppen, dan pak je de trein naar Breda. Vanaf Looierskwartier loop je zo naar het station en 10 minuten later ben je in hartje Breda.

Sport en recreatie

Lekker fit door het leven? Daar krijg je in Rijen ruimte voor. Van een sportschool tot een zwembad, tennisclub en golfbaan, je vindt het hier allemaal en ook nog eens heel dicht bij het Looierskwartier. Ook als je lekker wilt wandelen of fietsen, kan dat hier prima. De Leemputten en Boswachterij Dorst liggen het dichtst bij de nieuwbouwlocatie, maar u kunt ook de auto pakken naar de eindeloos mooie Loonse en Drunense Duinen.

Cultuur en horeca in Rijen

In het dorp is van alles te doen door de aanwezigheid van theaters, horeca en bibliotheek. Ook worden er geregeld activiteiten georganiseerd. Als je naar het centrum wandelt, kom je allerlei restaurants tegen om uitgebreid te lunchen, te dineren of om thuis te laten bezorgen. Net waar je zin in hebt.

Looierskwartier centrum Rijen
Golfbaan Rijen
Winkelcentrum Rijen
Iets vragen? Neem contact op
Wanneer start de verkoop? Planning Centrumplan