Binnenkort nieuw woningaanbod in Rijen

8 april '22

Wonen in het centrum van Rijen met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Maak kennis met het Looierskwartier: een kleinschalig nieuwbouwplan met circa 20 appartementen. Hier is het heerlijk ontspannen wonen met de gezelligheid van horeca en winkels aan je voeten. Neem straks de lift naar beneden en doe je boodschappen bij de supermarkt - die op de begane grond zit - of wandel naar een van de andere winkels of het station.

18 appartementen en 2 penthouses

In het Looierskwartier komen 18 appartementen en 2 penthouses. De appartementen en penthouses hebben allemaal een ruim balkon of terras en zijn minimaal 88 m2 groot. Hier kun je dus heerlijk gelijkvloers wonen zonder in te boeten op ruimte. Binnenkort maken we meer bekend over de verschillende woningtypen, groottes, prijsindicaties en concept plattegronden. Zodra de woningtypes online staan, is ook het moment om jouw interesse kenbaar te maken. 

Op de hoogte blijven?

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het Looierskwartier? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook krijg je als eerste te horen wanneer de verkoop start.

Vragen? Neem direct contact op
Wanneer start de verkoop? Planning