Bouwupdate: Belangrijke mijlpaal in zicht!

17 juli '23

Zo vlak voordat de aannemer van een welverdiende vakantie gaat genieten, brengen we je graag nog even op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de bouwplaats van de 20 appartementen in Looierskwartier. Er wordt binnenkort namelijk een belangrijke mijlpaal bereikt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Voortgang op de bouwplaats

Vorige week donderdag is de tweede verdiepingsvloer is gestort! Deze mijlpaal geeft aan dat het bouwproject gestaag vordert. Voor de bouwvakantie wordt nog gestart met het verlijmen van de kalkzandsteenelementen van de tweede verdieping en worden er nog onderslagen geplaatst als voorbereiding op het leggen van de derde verdiepingsvloer. De derde verdiepingsvloer wordt ná de bouwvak gelegd.

Wat zijn onderslagen?

Onderslagen (of stempels) zijn tijdelijke ondersteuningen die gebruikt worden bij de opbouw van een verdiepingsvloer. Ze zorgen voor stabiliteit, gelijkmatige belastingverdeling en verminderen doorbuiging tijdens het uitharden van het beton. Als de vloer voldoende uitgehard is worden de onderslagen verwijderd. Deze zijn dan niet meer nodig om de vloer te ondersteunen.

Ook in Looierskwartier wonen?

Wil jij ook in zo'n heerlijk nieuwbouwappartement midden in het centrum van Rijen wonen? Er zijn op dit nog enkele woningen beschikbaar. Nu kopen is direct profiteren van de kortere bouwtijd omdat het appartementencomplex al in aanbouw is. Bekijk de beschikbare woningen en vraag gratis en vrijblijvend een optie aan.

Naar de woningen
Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Woning kopen in Looierskwartier? Zó werkt het!