Bouwupdate: eerste contouren Looierskwartier zichtbaar

6 juni '23

De vorige bouwupdate over de appartementen in het Looierskwartier was in maart. De heipalen waren toen net de grond in gegaan en de begane grond vloeren werden gestort. We hebben weer een nieuwe update en de eerste contouren zijn al goed zichtbaar. Nieuwsgierig naar de voortgang? 

Voortgang op de bouwplaats

Misschien had je het al wel gezien, Looierskwarier gaat de hoogte in. De begane grondvloer is gereed en de kalkzandsteenwanden op de begane grond zijn gelijmd. De eerste verdiepingsvloeren worden nu gestort en daarna kan de aannemer ook hier starten met het lijmen van de kalkzandsteenwanden.

De aannemer verwacht half juni te kunnen starten met het buitenmetselwerk en nog voor de bouwvakvakantie staat het storten van de 2e verdiepingsvloeren op de planning. Het hoogste punt komt dan in zicht!

Leuk weetje

Bij dit gebouw is voor de eerste verdiepingsvloer maar liefst 320 kuub aan beton besteld, dit zijn ongeveer 40 vrachtwagens vol met beton.

Nieuwbouw Looierskwartier bouwupdate
Nieuwbouw Looierskwartier bouwupdate
Nieuwbouw Looierskwartier bouwupdate

Ook in Looierskwartier wonen?

Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar. Op de pagina Woningen kun je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Naar woningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod