Feestelijke start bouw van Looierskwartier

19 april '23

Gister gaven we officieel het startsein voor de bouw van Looierskwartier in Rijen. Een mooi moment om samen met toekomstige bewoners, winkeliers, de gemeente en alle projectbetrokkenen te proosten op een volwaardig dorpshart in Rijen!

image alt

Volwaardig dorpshart in Rijen

Met de komst van Looierskwartier krijgt Rijen een volwaardig dorpshart. We realiseren hier een nieuw winkelcentrum met daarboven 20 appartementen. Wethouder, Corné Machielsen, legde gister de symbolische eerste steen en de toekomstige bewoners gaven letterlijk het startsein voor de bouw van Looierskwartier (mét een enorme steekvlam als gevolg). Gelukkig wist bouwvakker Bert het op te lossen! Daarna brachten we gezamenlijk een toast uit en maakte iedereen onder het genot van een hapje en drankje kennis met elkaar.

De gemaakte foto's worden met de kopers gedeeld door Van Santvoort Bouw.

Ook in Looierskwartier wonen?

Ben jij nog op zoek naar een duurzame woning met lage energielasten? Er zijn nog appartementen beschikbaar in Looierskwartier. Op de pagina Woningen kun je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Naar woningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod