Het belang van op tijd inschrijven

5 mei '22

De datum van inschrijving is straks één van de criteria voor de toewijzing. Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Heb jij interesse in een appartement in het Looierskwartier? Vergeet je dan niet in te schrijven!

image alt

De toewijzingsprocedure

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, aanmeldduur in dagen, financiële check en tijdstip van aanmelden. Zijn er meer kandidaten met een 1e voorkeur voor een bouwnummer? Dan kijken we naar de dag van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Inschrijven als belangstellende

Sta je nog niet ingeschreven als belangstellende voor de appartementen in het Looierskwartier? Doe dit dan snel! Je kunt je op twee manieren vrijblijvend inschrijven als belangstellende:

  1. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en je vervolgens aan te melden voor de fase waarin je geïnteresseerd bent.
  2. Door op de woningenpagina bij je favoriete bouwnummer of woningtype te klikken op 'aanmelden voor projectfase'. 
Woningenpagina
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in het Looierskwartier? Bekijk woningaanbod