Digitale brochure en interieurimpressies online

22 juni '22

Een tijdje terug deelden we al de exterieurimpressies van Looierskwartier met je. Nu ook de interieurimpressies klaar zijn, kunnen wij niet wachten om deze ook met je te delen. Wat zijn ze mooi geworden! Ook kun je de digitale brochure van jouw favoriete woning downloaden.

image alt

Mooi van buiten én van binnen

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de appartementen in Looierskwartier eruit komen te zien, hebben we impressies laten maken. Een tijdje terug deelden we al de exterieurimpressies, deze impressies geven goed weer in wat voor omgeving je straks komt te wonen. Benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien? We hebben ook interieurimpressies laten maken. Bekijk alle beelden bij het woningaanbod. Welke woning is jouw favoriet?

Bekijk impressies
image alt

Jouw favoriete woning in een brochure

Heb jij een appartement op het oog in Looierskwartier? Download dan de brochure van jouw favoriete woning met alle informatie die op dat moment beschikbaar is. Ga naar het woningaanbod, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar onder. Klik op de knop “brochure aanvragen” en laat je gegevens achter. Na het invullen ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten. Je kunt dit zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Naar woningaanbod

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Looierskwartier, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je voor jouw favoriete woningen inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in een appartement in Looierskwartier en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan.

Mijn Eigen Huis
Waar parkeer in straks mijn auto? Meer over parkeren
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod