Looierskwartier nu in voorbereiding

14 april '22

Midden in het centrum van Rijen komt het Looierskwartier. Een kleinschalig nieuwbouwplan met 20 appartementen. Ben jij op zoek naar een ruim appartement? Dan hebben we goed nieuws voor je! Looierskwartier is namelijk nu in voorbereiding. En dat betekent dat jij je interesse kenbaar kan maken. Welk appartement is jouw favoriet?

image alt

18 appartementen en 2 penthouses

In het Looierskwartier in Rijen komen 18 appartementen en 2 penthouses, waarbij er 5 verschillende woningtypes zijn. Dat wil zeggen dat er verschil is in indeling, aantal slaapkamers en balkons. De woningoppervlaktes variëren van 88 m2 tot 252 m2. Ieder appartement heeft een fijn balkon en de penthouses hebben een royaal dakterras. Bekijk de verschillende woningtypes bij het woningaanbod en laat je gegevens achter onder jouw favoriete woningtype

Naar woningaanbod

Prijsindicaties en concept plattegronden

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de vanaf prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Let op:  op de plattegronden zijn nog geen afmetingen zichtbaar. Deze plattegronden zijn enkel bedoeld om alvast een indicatie te geven van hoe de appartementen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden. 

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen om de appartementen straks in het begin van het derde kwartaal van 2022 in verkoop te brengen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Je aanmelddatum wordt dan geregistreerd, en speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
Wat speelt er? Naar nieuwsoverzicht
Wonen in het Looierskwartier? Bekijk het woningaanbod