Maisonnettes uitgelicht

29 september '22

Ruim wonen en genieten van een oase van licht in je huis? En het liefst in het hartje van Rijen dicht bij alle dagelijkse voorzieningen, zodat je makkelijk even snel een boodschap kunt halen? Dan is zo'n ruime maisonnette in het Looierskwartier misschien wel echt iets voor jou. Deze heerlijk ruime en lichte 2-laagse maisonnettes met een woonoppervlakte van maar liefst circa 160 m2 bieden alle ruimte en comfort wat je van een nieuwbouwwoning kunt verwachten.

image alt

Geschikt voor toekomstbestendig wonen

Kom binnen! Op de 1e verdieping heb je een volledig woonprogramma met een heerlijke living, keuken met kookeiland, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Ondanks dat je op de 1e verdieping uiterst comfortabel woont, heb je in dit woningtype nog een 2e verdieping, die je naar hartenlust kunt indelen. Hier is nog een extra slaapkamer voor de (klein)kinderen en er is ruimte voor een hobby- of sportkamer.

Nog een fijn voordeel van deze comfortabele woning is natuurlijk het zonnige balkon. Hier zit je op lange zomeravonden met vrienden te borrelen, lees je fijn de krant met een kop koffie erbij of kun je je op zondagmiddag helemaal verliezen in een goed boek.

Kenmerken Maisonnette

In Looierskwartier komen 2 maisonnettes: bouwnummer 10 en bouwnummer 18. We zetten de kenmerken van de woningen voor je op een rijtje: 

• circa 160 m2 woonoppervlakte
• 3 slaapkamers
• eigen privé parkeerplaats
• berging voor de elektrische fiets(en)
• zonnig balkon
• voorzien van vloerverwarming
• inclusief keuken, tegelwerk en sanitair
• vanaf € 635.000 v.o.n.

Vraag direct een optie aan

Heb jij interesse in een van deze 2 maisonnettes? Via de website kun je vrijblijvend een optie aanvragen. Bekijk de actuele beschikbaarheid bij het woningaanbod. Vul je gegevens in via de button 'optie aanvragen'. Indien de optie aan je is toegewezen ontvang je automatisch bericht.

Onderstaande doorsnede is van bouwnummer 10.

Naar woningaanbod
Doorsnede bouwnummer 10
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod