30 september 2023

Openhuizenroute in Looierskwartier

Op 30 september tussen 11.00 en 14.00 uur ben je van harte welkom bij Smaak Lokaal aan het Wilhelminaplein in Rijen. Aanmelden is niet nodig!

Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

21 september '23

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een van de nog beschikbare woningen in Looierskwartier in Rijen? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met het project en de nog beschikbare woningen.

Op zaterdag 30 september ben je tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom bij Smaak Lokaal aan het Wilhelminaplein in Rijen. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in Looierskwartier in Rijen. De bouw van Looierskwartier is in volle gang, helaas is het in verband met de veiligheid niet mogelijk om de bouwplaats te betreden.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Het verkoopteam en de kopersbegeleider van de aannemer staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. Het betreft een vrije inloop.

  • Zaterdag 30 september 2023
  • 11.00 - 14.00 uur
  • Smaak Lokaal, Wilhelminaplein 26, 5121 ES Rijen

Kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt, aanmelden is niet nodig.

Nu kopen = snel wonen

De bouw van Looierskwartier is in volle gang en naar verwachting worden de woningen rond de zomer van 2024 opgeleverd.

Wil jij hier ook wonen? Dat kan! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Looierskwartier. Ga voor meer informatie over de woningen naar het woningaanbod of kom langs tijdens de NVM Open Huizen dag! 

Bekijk woningaanbod
Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Wonen in Looierskwartier? Bekijk beschikbaar woningaanbod