De verkoop van de 20 appartementen is gestart

30 juni '22

Het is zover: de verkoop van de 20 appartementen in Looierskwartier is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Welk appartement past bij jou?

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot 7 juli 12:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je vrijdag 8 juli in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Voorkeuren doorgeven
image alt

Belangrijk om te weten voor je inschrijft

Eerder deelden we via de website dat er voor enkele woningen op basis van afspraken uit het voortraject (bijvoorbeeld bij de verwerving van de gronden) een recht van eerste koop bedongen. Dat betekent dat die betreffende woningen al direct verkocht kunnen worden en alleen beschikbaar komen voor de vrije verkoop indien er geen gebruik van het kooprecht zal worden gemaakt. In eerste instantie was dit recht bedongen op 6 woningen, echter hebben enkele kandidaten vroegtijdig aangegeven géén gebruik te maken van het kooprecht. Het recht van eerste koop is daardoor alleen van toepassing op bouwnummers 13 en 14*. Het is verstandig, als je voor één van deze woningen belangstelling hebt, ook nog andere bouwnummers als voorkeur op te geven om je kans op een woning te vergroten.

*In de eerder gepubliceerde nieuwsberichten is dit aangepast.

Financiële check

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning in Looierskwartier. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer en is de aanmeldduur in dagen hetzelfde? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via onderstaande button. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Meer over financiële check.

Plan een financiële check
  Financiering
  Woningaanbod