Regel je financiële check op tijd

27 mei '22

Wist je dat je financiering een belangrijk onderdeel is bij de aankoop van je nieuwe woning in het Looierskwartier? Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer, dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.

Upload je financiële check zodra de verkoop start

De start verkoop van de 20 appartementen in het Looierskwartier komt steeds dichterbij. Naar verwachting start de verkoop nog voor de zomer van 2022. Je financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Het is belangrijk dat je ons dit laat weten zodra de verkoop start.

Zo upload je je financiële check
Nadat de verkoop is gestart, kun je een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Meer over financiële check
image alt

Vergroot je kans op een woning

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning in het Looierskwartier. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via onderstaande button. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur. 

Aanvraag financiële check
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in het Looierskwartier? Bekijk woningaanbod