Slaapkamer mét ensuite badkamer

22 maart '23

De appartementen met verdieping in Looierskwartier zijn tweelaagse woningen met verschillende mogelijkheden. Eén van de mogelijkheden is om een slaapkamer met inloopkast en ensuite badkamer te realiseren op de tweede woonlaag. Benieuwd hoe dit eruit kan zien? We hebben impressies laten maken om jou een beter beeld te geven.

Ultiem hotelgevoel creëren

In de slaapkamer op de tweede woonlaag kun je het ultieme hotelgevoel creëren door een ensuite badkamer te realiseren. Hoe heerlijk is het om rechtstreeks vanuit je bed onder de douche of in bad te stappen? 

De aannemer, Van Santvoort Bouw, kan de indeling, sanitair en tegels, en het stuc- en schilderwerk meenemen tijdens de bouwperiode. Zodat zodra jouw woning wordt opgeleverd, je hier direct gebruik van kan maken! Standaard worden de maisonnettes opgeleverd met op de tweede woonlaag een aansluiting voor een tweede badkamer.

Standaard indeling

Looierskwartier maisonnette

Indeling met badkamer

Looierskwartier maisonnette

Meer indelingsmogelijkheden

Naast de indeling welke is uitgewerkt op de impressie, zijn er nog veel meer mogelijkheden op de tweede woonlaag. Via onderstaande button zijn verschillende plattegronden te bekijken.

Indelingsmogelijkheden

Zie jij jezelf hier al wakker worden?

Er zijn op dit moment nog twee maisonnettes beschikbaar. Op de pagina Woningen kun je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Naar woningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod