Werkzaamheden op locatie

21 november '22

De voorbereidingen voor de start van de bouw zijn in volle gang, zodat aannemer Van Santvoort Bouw straks vlot aan de gang kan met de bouw van Looierskwartier.

Sloopwerkzaamheden

Onlangs heeft de bodemsanering plaatsgevonden. Deze is inmiddels afgerond en vanaf vandaag (maandag 21 november) wordt een tijdelijke parkeerplaats gerealiseerd achter Prins Hendrikstraat 12-20. Later deze week, na de weekmarkt, start het sloopbedrijf ook met de sloop van de resterende bebouwing binnen het plangebied. Naar verwachting zijn de sloopwerkzaamheden begin december afgerond. Daarna wordt vervolgens gestart met het kappen van de bomen binnen het plangebied.

Inrichting openbare ruimte

Het ontwerp voor het parkeerterrein aan de achterzijde is gereed. In aanvulling hierop is de gemeente voortvarend aan de slag gegaan met de herinrichting van het Wilhelminaplein. Inmiddels hebben omwonenden en belanghebbenden tijdens een inloopavond in oktober gelegenheid gehad om hun input en ideeën hiervoor te geven. Heb jij een appartement gekocht in Looierskwartier? Dan heb je via de mail ook gelegenheid gehad om jouw input te geven. 

Inrichting openbare ruimte

Wonen in Looierskwartier?

Heb jij een appartement gekocht in Looierskwartier? Dan ontvang je zeer binnenkort bericht dat je nog in 2022 naar de notaris kan en dat de bouw gaat starten. 

Ook wonen in hartje Rijen met alle voorzieningen binnen handbereik en een prachtig, sfeervol nieuw plein voor de deur? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk de actuele beschikbaarheid bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan!

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod