Appartement met verdieping

v.a. € 635.000 - € 645.000 v.o.n. Nog 2 beschikbaar

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een woning met voldoende ruimte? In het Looierskwartier in Rijen komen 2 appartementen met verdieping. De appartementen met verdieping zijn gelegen op de tweede en derde verdieping. Ervaar het comfort van nieuwbouw en profiteer bij een normaal energiegebruik van lage energielasten. Wordt dit jouw nieuwe droomhuis?


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Nog 2 beschikbaar

Appartement met verdieping

v.a.
€ 635.000 - € 645.000
ca. 160 - 162 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
balkon
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod