Welke woning is jouw favoriet?

13 juni '22

We hebben de bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden van Looierskwartier bij het woningaanbod geplaatst! Welk bouwnummer is jouw droomhuis? Bekijk het snel!

image alt

Definitieve prijzen en plattegronden

Met het publiceren van de bouwnummers, hebben we ook direct de definitieve prijzen en plattegronden per bouwnummer online geplaatst. Je kunt nu dus per appartement de specificaties, plattegronden en prijzen bekijken. Bekijk per appartement alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en welke zonligging het balkon heeft. Neem de tijd om de appartementen eens goed met elkaar te vergelijken zodat je straks de juiste keuze kan maken. Alle nieuwe appartementen in Looierskwartier worden duurzaam gebouwd en zijn volledig gasloos. Goed voorbereid op de toekomst!

Naar woningaanbod

Regel je financiële check op tijd

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? Via onderstaande button lees je er meer over.

Financiële check

Wanneer start de verkoop?

De verkoop van de 20 appartementen in Looierskwartier start naar verwachting nog voor de zomer. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. In jouw persoonlijke account staan de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Mijn Eigen Huis
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Looierskwartier? Bekijk woningaanbod