Rondkijken in de appartementen XL

26 juli '23

Kom binnen in de prachtige appartementen XL van Looierskwartier. Bekijk de woonkamer en ontdek hoe mooi én ruim deze woningen zijn. Naast een ruime living, hebben beide bouwnummers ook een riant dakterras. We hebben panoramabeelden van de woonkamer gemaakt zodat je letterlijk rond kunt kijken. Zie jij jezelf hier al wonen?

Keuken naar eigen wens invullen

De keukens van de appartementen XL kun je nog helemaal naar wens invullen, de aansluitingen voor een keuken met kookeiland zijn voorzien. Om jou een beter beeld te geven, hebben we op de panoramabeelden een mogelijke keuken weergegeven. Ook staat op de beelden een stalen deur naar de hal weergegeven. Deze kan na oplevering gerealiseerd worden.

image alt

Hier wonen?

Heb jij interesse in één van de appartementen XL en je ziet dat deze nog vrij is? Vraag dan direct en vrijblijvend een optie aan. Op de pagina Woningen klik je op het winkelwagentje of klik op de button "Optie aanvragen", vervolgens vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

De bouw van Looierskwartier is begin 2023 gestart. De bouw is volle gang en dit betekent dat jij over niet al te lange tijd jouw nieuwe appartement al kunt betrekken! Bekijk het beschikbare woningaanbod via onderstaande button.

Beschikbaar woningaanbod
  Het woningaanbod
  Voortgang bouw