3-kamerappartement type A

v.a. € 382.500 - € 387.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een modern appartement in het centrum van Rijen? Dan is een van de 20 appartementen misschien wel iets voor jou. Appartement type A vind je op de eerste en tweede woonlaag van het gebouw. Het 3-kamerappartement heeft 2 slaapkamers, een open keuken en een ruim balkon. Ervaar het comfort van nieuwbouw en profiteer bij een normaal energiegebruik van lage energielasten. Wordt dit jouw nieuwe droomhuis?


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Verkocht

3-kamerappartement type A

v.a.
€ 382.500 - € 387.500
ca. 87 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?