3-kamerappartement type A #007

€ 382.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Dit 3-kamerappartement is onderhoudsvrij en ligt centraal in Rijen met alle voorzieningen om de hoek. Met een riante living, 2 slaapkamers en een balkon op het zuidwesten woon je in bouwnummer 007 straks heerlijk. De inpandige berging op de begane grond en parkeerplaats achter het gebouw maken het plaatje compleet! Is deze woning op de 1e verdieping in Looierskwartier iets voor jou?


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Verkocht

3-kamerappartement type A #007

€ 382.500
ca. 87 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 12 m2 Balkon
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?