3-kamerappartement type A #013

€ 387.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In Looierskwartier vind je op de 2e verdieping bouwnummer 013, een onderhoudsvrij 3-kamerappartement dat garant staat voor ultiem woongeluk. Neem de ruime living, 2 slaapkamers en het balkon op het westen. Verder komt dit appartement met een inpandige berging op de begane grond en 1 parkeerplaats achter het gebouw. Ja, dit is ‘m!


Let op: voor dit bouwnummer geldt een recht van eerste koop vanwege gemaakte afspraken uit het voortraject (bijvoorbeeld bij de verwerving van de gronden). Dat betekent dat deze woning al direct verkocht kan worden en alleen beschikbaar komt voor de vrije verkoop indien er geen gebruik van het kooprecht gemaakt wordt. Heb je interesse in dit bouwnummer? Dan is het verstandig om bij start verkoop ook andere bouwnummers als voorkeur op te geven om je kans op een woning te vergroten. 

Verkocht

3-kamerappartement type A #013

€ 387.500
ca. 87 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 12 m2 Balkon
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?