4-kamerappartement type C

v.a. € 659.000 - € 665.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wil jij gelijkvloers wonen in een modern, ruim appartement in het centrum van Rijen? Dan is dit fijne 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van circa 152 m2 vast iets voor jou! Dit woningtype bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en biedt uitzicht op het dorpsplein. Verder heeft dit appartement alles wat je nodig hebt; 3 (slaap)kamers, een balkon aan de woonkamer én een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw. Wat een luxe!


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Verkocht

4-kamerappartement type C

v.a.
€ 659.000 - € 665.000
ca. 151 - 152 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?