4-kamerappartement type C #006

€ 659.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Met circa 150 m2 aan woonoppervlakte is bouwnummer 006 absoluut ruim te noemen. Dit 4-kamerappartement op de 1e verdieping in Looierskwartier heeft 3 slaapkamers, een heerlijk balkon op het zuidwesten en een inpandige berging op de begane grond. De auto parkeer je handig op je eigen plek achter het gebouw. Zo woon je hier elke dag zorgeloos en fijn!


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Verkocht

4-kamerappartement type C #006

€ 659.000
ca. 151 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 15 m2 Balkon
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?