Appartement XL - oplevering Q2 2024 #019

€ 938.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In dit riante XL-appartement woon je op niveau. Letterlijk en figuurlijk. Bouwnummer 019 is een gelijkvloerse woning op de 3e verdieping in Looierskwartier en heeft het allemaal. Dit bouwnummer heeft twee badkamers en een enorm dakterras op het zuiden. De eigen parkeerplek achter het gebouw en inpandige berging op de begane grond maken het plaatje compleet. Durf jij al te dromen?


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Verkocht

Appartement XL - oplevering Q2 2024 #019

€ 938.000
ca. 252 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 116 m2 Dakterras
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod