Appartement XL - oplevering Q2 2024 #020

€ 720.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Bouwnummer 020 is één van de twee XL-appartementen op de 3e verdieping van Looierskwartier. Hier woon je letterlijk en figuurlijk op niveau. Zo heeft deze riante, gelijkvloerse woning ook een inpandige berging op de begane grond én een eigen parkeerplaats achter het gebouw. Het ruime dakterras van meer dan 100 m2 op het noordwesten is de kers op de taart.


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

In optie

Appartement XL - oplevering Q2 2024 #020

€ 720.000
ca. 167 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 104 m2 Dakterras
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?