Penthouse #020

€ 725.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Bouwnummer 020 is 1 van de 2 penthouses op de 3e verdieping van Looierskwartier. Hier woon je letterlijk en figuurlijk op niveau. Zo heeft deze riante, gelijkvloerse woning naast een woonoppervlakte van 167 m2 - die grotendeels vrij indeelbaar is - ook een inpandige berging op de begane grond én eigen parkeerplaats achter het gebouw. Het ruime dakterras à 104 m2 op het noordwesten is de kers op de taart.

In optie

Penthouse #020

€ 725.000
ca. 167 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 104 m2 dakterras
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?

Alternatief aanbod