Appartement met verdieping - direct beschikbaar #018

€ 629.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Bouwnummer 018 is een 2-laagse woning met drie slaapkamers, een inpandige berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats achter het gebouw. Naast de ideale locatie met alle voorzieningen om de hoek, geniet je hier ook van een heerlijk balkon op het zuidoosten. Zo is deze woning op de 2e en 3e verdieping in Looierskwartier wel heel erg fijn!


De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Vrij

Appartement met verdieping - direct beschikbaar #018

€ 629.000
ca. 160 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 12 m2 Balkon
dorpsleven
image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?